MINDSET EXPERIENCE

Ben jij klaar om voor eens en altijd je grooste blokkade om te zetten tot krachtige motor? Je drive weer volledig terug te krijgen om je doel nu wel daadwerkelijk te gaan behalen? Dan is de Mindset Experience iets voor jou!

Op zaterdag 12 maart a.s. geven Regina Bierman, Marleen Klijs-Blom en Oshin van der Hansz een try-out dag van de Mindset Experience. De gehele experience duurt van 10:00-16:00 uur
In Achtmaal (in de buurt van Breda)

Een dag bestaande uit drie workshops waar paardencoaching, spiegelcoaching en mindsettraining centraal zullen staan. De dag wordt enkele keren gepauzeerd door onder andere een gezonde lunch en enkele korte pauzes. Een korte wandeling of een lekkere snack, er is overal rekening mee gehouden. Hieronder een korte overzicht van de dag.

WORKSHOP 1 10:00-11:00
Ons bewust zijn kan vaak veel toelichten, Maar voor de verdere details het belangrijk om het bewuste terug te contacten met het onderbewuste. Via de paarden Charmeur, Thijm, Baron en Petrus krijg je belangrijke schakels om de rest van de dag mee aan de slag te gaan.
(Waarde € 125,-)

WORKSHOP 2 11:30-12:30
Nadat je via de heren buiten nieuwe inzichten op heb gedaan rondom je huidige situatie, ga je aan de hand van een gekozen thema aan de slag om wat intern speelt, verder uit werken. Welke gevoelens, welke gedachte, wel handelingen spelen er steeds? En hoe presenteer jij je toe naar de wereld. Ontdek wat er nodig is om dit praktisch te kunnen maken in de aankomende periode.
(Waarde € 125,-)

PAUZE 12:30-13:00

WORKSHOP 3 | 13:30 - 14:30
Je hebt nu een doel dat leeft en een actie plan, maar hoe hou je de drive erin? In de laatste workshop ga je de motor van je doel, voeden met een drive in de vorm van van visueel en additief materiaal zodat je ook op langer termijn je aan je doel kan houden en blijft uitvoeren.
(Waarde € 125,- )

BONUS SESSIE | 15:00-16:00
Tot slot maken wij een symbolen reis die de drie workshops zullen samen brengen tot een geheel.
(Waarde € 125,-)

KOSTEN
Wij bieden deze workshop in van plaats van voor €500,- voor voor de ACTIEPRIJS van €150,- inclusief BTW. aan*

*Let op de prijs kan door het jaar heen stijgen, dus wees er absoluut bij deze keer!
Laposta e-mailmarketing