HIGH FREQUENCY MINDSET CHALLENGE

JE FREQUENTIE BOOSTEN
Ben jij klaar om je droomleven te realiseren? Wil jij je grootste blokkade leren inzetten als krachtige werktool om je doelen wel te bereiken? Dan is deze waardevolle en unieke High Frequency Challenge iets voor jouw!

7 DAGEN PRAKTISCH AAN DE SLAG
Maandag 7 februari t/m Maandag 14 februari a.s. helpen wij (Regina Bierman, Marleen Klijs-Blom en Oshin van der Hansz) jou in stappen om jouw mindset te boosten en je aan te leren hoe je slechts in enkele minuten per dag je mindset hoog in frequentie kan houden.

Elke avond om 21:00 uur staan wij voor je klaar met een stukje van de challenge in de vorm van theorie, een oefening en een bliss experience. Zonder niet al te veel weg te geven lees je hieronder kort hoe de week er uit zal komen te zien.

DAG 1
Tijdens deze dag gaan we bekijken hoe het kan dat je steeds tegen dezelfde situatie aanloopt als je je doel probeert te bereiken. Via een snelle methode gaan we deze helder opvragen zodat je tijdens de challenge een ankerpunt hebt om op te focussen. (Waarde: € 97,-)

DAG 2
Mindset is de key. Op dag 2 gaan wij onze Mindset uitpluizen. Wat maakt dat je steeds terugkerende gedachtes krijgt waardoor je bijvoorbeeld:
* toch niet in actie komt; of
* beren op de weg ziet; of
* gaat twijfelen aan jezelf, wanneer jij bezig bent om je doel te behalen?
(Waarde: € 97,-)

DAG 3
Wat zou het voor je betekenen als jouw grootste obstakel volledig weg zou zijn ? Wat zou jij dan doen wat je momenteel nog niet kan? Hoe zou jij je voelen? Hoe zou jij je gedragen? Op dag 3 gaan we jouw Mindset boosten zodat je deze Bliss dagelijks kan herhalen.
(Waarde € 197,)

DAG 4
Op dag vier gaan we de diepte in en maken we contact met je onbewuste cellen. Wat blokkeert daar precies? Marleen Klijs neemt ons mee in deze interne ontdekkingsreis.
(Waarde: €97,-)

DAG 5
Op de vijfde staat een mentale cocktail op het menu, die de frequentie verder zal doen stijgen. Enige wat jij nodig hebt, is zorgen dat je aanwezig bent om 21:00 uur.
(Waarde: €97,-)

DAG 6
Tijdens dag zes staan we stil bij je omgeving.
Je omgeving is de beste spiegel die je je maar kan wensen. Je omgeving is een belangrijke schakel om jezelf nog beter te leren kennen. De spiegel die je van een wijze les zal voorzien en ook nog eens direct toepasbaar is om je bliss, mindset en doel kracht bij te zetten.
(Waarde: € 197,-)

DAG 7
Tijdens deze dag houden we een gezellige Q&A. Alles wat je deze week heb opgepikt en waar je nog net iets extra's in wil kan je dan vragen.

DAG 8
Tijdens deze dag geven wij een klein feestje en blikken feestelijk terug naar jouw behaalde resultaten en introduceren je graag naar de volgende stap! Hoe kan je dit dagelijks vast houden?

COACHING
Los van de live die je elke avond om 21:00 uur kan volgen, coachen wij je graag in de bijbehorende Facebook groep. Meld je dus snel aan, om het beste uit de challenge te halen.
(Coaching ter waarde van €375,-)

SPECIAL GUEST
Tijdens deze challenge hebben wij Marleen Klijs-Blom, als special guest.
(Waarde € 250,-)

TIPS AND TRICKS
Ontvang na deelname de belangrijkste tips and tricks om de opgedane informatie toe te passen in de praktijk.
(Waarde € 19,95)

MELD JE AAN VOOR DE CHALLENGE
Al deze onderdelen met een waarde van meer dan €1.400,-
bieden wij nu deze edite GRATIS aan. Meld je dus gauw aan om een plekje te bemachtigen in de unieke Facebook groep.

Aanmelden kan tot 6 februari.
Laposta e-mailmarketing